• kepzes_720_370.jpg

Képzés

A Te jövőd is kezdődhet nálunk!

Legyél Te is egy lendületes, fiatalos csapat tagja!

Évente több száz fiatal tölti szakmai gyakorlatát a SPAR–nál!

Remek karrier vár rád, SPAR szupermarketeinkben, INTERSPAR hipermarketeinkben és City SPAR üzleteinkben, ha csatlakozol csapatunkhoz! Országszerte folyamatosan nyitunk új üzleteket, az üzletszámok csak növekedni fognak a közeljövőben! A karrierlehetőséged ezzel arányosan nő!

Már a szakiskolai képzéstől kezdődően folyamatos tanulási lehetőségeket biztosítunk számodra.

A 2010-es tanévben közel 600 új középiskolai tanuló kapcsolódik be a szakmai képzésbe. Több területen is lehetőséget nyújtunk a szakmai tapasztalat megalapozására, például élelmiszer-vegyi áru eladó, kereskedő, logisztikai ügyintéző, húsipari termékgyártó, gyorspékségi eladó területeken.

Mindehhez a SPAR, mint Magyarország egyik legnagyobb élelmiszer kereskedelmi cége, akkreditált boltjaiban, két logisztikai központjában valamint saját Húsfeldolgozó üzemében minőségi gyakorlati képzést biztosít!

Egy stabil gyakorlati képzőhely, biztos jövőbeni munkahelyet jelenthet számodra!

Minden szakiskolai tanulónkkal tanulószerződést kötünk, megfelelő munkakörülményeket és különböző juttatásokat biztosítunk számukra. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulóink havonta plusz juttatásban részesülnek, és részesei lehetnek a SPAR kereskedői pályamodellbe való bekapcsolódásnak.

Minőségi oktatás a SPAR-nál!

Már több száz nálunk végzett tanuló, jelenlegi munkavállalónk mondhatja el magáról, hogy a képzéseknek köszönhetően szakmai karrierét folyamatosan építi.

Ehhez minden segítséget megkapnak munkatársaink, többek között:

-  szakmai hírleveleket

-  e-learning-es tananyagokat

-  rendszeres szakirányú képzéseket

-  nyelvi képzéseket

-  számítástechnikai képzéseket

-  támogatjuk az érettségi vizsga megszerzését

A SPAR kiemelten kezeli az oktatási területet, mert azt vallja, hogy a tudás folyamatos bővítésének óriási jelentősége van a minőségi kereskedelemben.  

Éppen ezért a cég munkatársainak biztosítja, a folyamatos képzéseket, így szakmájuk elismert és megbecsült szakembereivé válnak.

Szakirányú képzéseinkkel egy-egy terület áruforgalmi feladatait a legmagasabb szinten ismerő és művelő szakembereket kívánunk képezni, akik képesek tudásukat átadni, mind a tanulóknak, mind a kollegáiknak. Ők egy-egy terület "specialistái”.

Cégünk erőssége a frissáru választék: a pékáru, a zöldség-gyümölcs, a hús és a csemege termékek. Ezeken az értékesítési területeken kerülünk közvetlen kapcsolatba vásárlóinkkal, ezért itt még nagyobb a jelentősége az alapos áruismereti tudásnak, a jó kommunikációs készségnek. Az ismeretek bővítéséhez folyamatosan hozzásegítjük dolgozóinkat!

Munkatársaink számos képzési terület és forma közül választhatnak, melyeket akkreditált oktatási intézményként biztosítunk számukra, pl. élelmiszer-vegyi áru eladó, raktáros, logisztikai ügyintéző stb.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról