Karrier

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 27 éve van jelen a magyar élelmiszer- kereskedelmi piacon, és ez alatt az idő alatt Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált. A cég több, mint 400 üzlettel rendelkezik (SPAR szupermarketekkel, INTERSPAR hipermarketekkel, Franchise üzletekkel), melyek országszerte elérhetőek a vásárlók számára. Az ország egyik vezető kiskereskedelmi láncaként a SPAR sikerének egyik kulcsa a dolgozóiban rejlik, akiknek szociális biztonságot, versenyképes jövedelmet, színvonalas munkakörülményeket nyújt lelkiismeretes munkájuk elismeréseként.

Leendő élelmiszermérnök és kereskedelem-marketing szakos hallgatók jelentkezését várjuk duális képzési gyakorlatra!

Amennyiben továbbtanulásodat a Szent István Egyetem élelmiszermérnöki szakán vagy a Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelem-marketing szakán esetleg az Edutus Főiskola kereskedelem és marketing szakán tervezed, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. biztosítja számodra a teljes képzés alatt a gyakorlati lehetőséget.

Miért jelentkezz hozzánk?

·         Mert számos területen kipróbálhatod magad: lehetőség van többek között húsüzemi, kereskedelmi, logisztikai, gazdasági tapasztalatszerzésre.

·         Mert mi szívügyünknek tekintjük a tehetséggondozást, gyakorlatodat tapasztalt szakemberek kísérik végig.

·         Mert szükségünk van folyamatosan jól képzett, diplomás fiatalokra, akik biztosítják a vállalat jövőjét.

·         Mert kiemelt rendszeres havi juttatásban részesülsz!

Mit várunk Tőled?

·         Kereskedelmi, gazdasági, élelmiszermérnöki szakma iránti érdeklődést

·         Német és/vagy angol nyelvtudást

·         Felhasználói szintű számítógépes ismereteket

·         Kitartást, szorgalmat, jó kommunikációs készséget

Jelentkezés módja:

Amennyiben érdeklődni szeretnél vagy kérdésed van a duális képzéssel kapcsolatban, keress bizalommal a következő elérhetőségen: lakos.zsanett@spar.hu.

Szakmai önéletrajzodat, motivációs leveledet -mely tartalmazza, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni -, továbbá bizonyítványaid másolatát küldd el a karrier@spar.hu e-mail címre. A kiválasztott jelentkezőket egy csoportos találkozóra invitáljuk, ahol gyakorlati jártasságukat, szakmai érdeklődésüket és a szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel, továbbá az erősségeid és képességeid is bizonyíthatod

Jelentkezési határidő: 2018.05.31. csütörtök

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról