Karrier

Duális képzés

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 28 éve van jelen a magyar élelmiszer- kereskedelmi piacon, és ez alatt az idő alatt Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált. A cég több, mint 400 üzlettel rendelkezik (SPAR szupermarketekkel, INTERSPAR hipermarketekkel, Franchise üzletekkel), melyek országszerte elérhetőek a vásárlók számára. Az ország egyik vezető kiskereskedelmi láncaként a SPAR sikerének egyik kulcsa a dolgozóiban rejlik, akiknek szociális biztonságot, versenyképes jövedelmet, színvonalas munkakörülményeket nyújt lelkiismeretes munkájuk elismeréseként.

Leendő élelmiszermérnök és kereskedelem-marketing szakos hallgatók jelentkezését várjuk duális képzési gyakorlatra!

Amennyiben továbbtanulásodat a Szent István Egyetem élelmiszermérnöki szakán vagy a Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelem-marketing szakán esetleg az Edutus Főiskola kereskedelem és marketing szakán tervezed, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. biztosítja számodra a teljes képzés alatt a gyakorlati lehetőséget.

Miért jelentkezz hozzánk?

  • Mert számos területen kipróbálhatod magad: lehetőség van többek között húsüzemi, kereskedelmi, logisztikai, gazdasági tapasztalatszerzésre.
  • Mert mi szívügyünknek tekintjük a tehetséggondozást, gyakorlatodat tapasztalt szakemberek kísérik végig.
  • Mert folyamatosan szükségünk van jól képzett, diplomás fiatalokra, akik biztosítják a vállalat jövőjét.
  • Mert kiemelt rendszeres havi juttatásban részesülsz!

Mit várunk Tőled?

  • Kereskedelmi, gazdasági, élelmiszermérnöki szakma iránti érdeklődést
  • Német és/vagy angol nyelvtudást
  • Felhasználói szintű számítógépes ismereteket
  • Kitartást, szorgalmat, jó kommunikációs készséget

Jelentkezés módja:

Amennyiben érdeklődni szeretnél vagy kérdésed van a duális képzéssel kapcsolatban, keress bizalommal a következő elérhetőségen: karrier@spar.hu

Szakmai önéletrajzodat, motivációs leveledet - mely tartalmazza, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni -, továbbá bizonyítványaid másolatát küldd el a karrier@spar.hu e-mail címre. A kiválasztott jelentkezőket egy csoportos találkozóra invitáljuk, ahol gyakorlati jártasságukat, szakmai érdeklődésüket és a szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel, továbbá az erősségeid és képességeid is bizonyíthatod.

Jelentkezési határidő: 2019.05.31. péntek

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról