Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

Karrier

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 26 éve van jelen a magyar élelmiszer- kereskedelmi piacon, és ez alatt az idő alatt Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált. A cég SPAR szupermarketekkel, INTERSPAR hipermarketekkel van jelen hazánkban.  Az ország egyik vezető kiskereskedelmi láncaként a SPAR sikerének egyik kulcsa a dolgozóiban rejlik, akiknek szociális biztonságot, versenyképes jövedelmet, színvonalas munkakörülményeket nyújt lelkiismeretes munkájuk elismeréseként.

Leendő élelmiszermérnök és kereskedelem-marketing szakos hallgatók jelentkezését várjuk duális képzési gyakorlatra!

Amennyiben továbbtanulásodat a Szent István Egyetem élelmiszermérnöki szakán vagy a Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelem-marketing szakán esetleg az Edutus Főiskola kereskedelem és marketing szakán tervezed, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. biztosítja számodra a teljes képzés alatt a gyakorlati lehetőséget.

Miért jelentkezz hozzánk?

·         Mert számos területen kipróbálhatod magad: lehetőség van többek között húsüzemi, kereskedelmi, logisztikai,           gazdasági tapasztalatszerzésre.

·         Mert mi szívügyünknek tekintjük a tehetséggondozást, gyakorlatodat tapasztalt szakemberek kísérik végig.

·         Mert szükségünk van folyamatosan jól képzett, diplomás fiatalokra, akik biztosítják a vállalat jövőjét.

·         Mert kiemelt rendszeres havi juttatásban részesülsz!

Mit várunk Tőled?

·         kereskedelmi, gazdasági, élelmiszermérnöki szakma iránti érdeklődést

·         német és/vagy angol nyelvtudást

·         felhasználói szintű számítógépes ismereteket

·         kitartást, szorgalmat, jó kommunikációs készséget

Jelentkezés módja:

Amennyiben érdeklődni szeretnél vagy kérdésed van a duális képzéssel kapcsolatban, keress bizalommal a következő elérhetőségen: lakos.zsanett@spar.hu.

Szakmai önéletrajzodat, motivációs leveledet, bizonyítványaid másolatát küldd el a karrier@spar.hu e-mail címre. A kiválasztott jelentkezőket személyes beszélgetésre hívjuk, ahol gyakorlati jártasságukat, szakmai érdeklődésüket, szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel.

Jelentkezési határidő: 2017.06.05. hétfő