Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

  • logisztika-720x370.jpg

Karrier

SPAR Logisztikai Központ

 A logisztika feladata a SPAR hálózat fogyasztói igényeken alapuló gyors, megbízható és pontos ellátása. Az üzletek megrendelései a logisztikai központokban kerülnek feldolgozásra, majd összekészítésre. Ezt követően nagyrészt saját flottával, napi járattervezéssel jut el az áru a boltokba. A SPAR üzleteket két logisztikai központból látják el, Bicskéről a nyugati országrész boltjai, míg Üllőről a keletiek és a budapestiek kapnak árut.

 

Bicske

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. első logisztikai létesítménye 1994 óta a bicskei raktárközpont épület-együttese, mely közel 10 hektáros területen helyezkedik el. 2005-ben a logisztikai központ jelentősen átalakult és kibővült. A jelenlegi raktárterület több mint 35 ezer m2, melyben található szárazáru-, frissáru- és zöldség-gyümölcs raktár. A bolthálózat  jelentős bővítése miatt szükségessé vált egy újabb logisztikai központ megépítése.

 

Üllő

2008. szeptemberében Üllőn megnyílt a SPAR második logisztikai központja, mely 44 ezer m2-en helyezkedik el.  A szárazáru-, frissáru- és zöldség-gyümölcs raktáron kívül frisshús- és mélyhűtő raktárral is büszkélkedhet.

 

Szeretne a munkatársunk lenni? Itt jelentkezhet!