Hűségakció

A pontgyűjtés menete

  1. Vásároljon 2018. október 04. és 2019. január 30. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR Partner vagy SPAR Market áruházban!

  2. Minden elköltött 1 000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthet.

  3. A megjelölt termékek vásárlásával extra hűségpontokhoz juthat.

  4. Gyűjtsön össze egy pontgyűjtő füzetben 25 db hűségpontot és megvásárolhatja a 12 féle Zwilling termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

  5. Vásárláshoz adja le a szükséges 25 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

  6. A hűségpontok gyűjtése 2018. október 04-től 2019. január 30-ig tart. A hűségpontok beváltása 2018. október 04-től 2019. február 10-ig tart.

  7. Az akcióban szereplő Tchibo Cafissimo TUTTOCAFFÉ Black kávéfőző kizárólag az INTERSPAR üzletekben elérhető. Az INTERSPAR áruházak listája a www.spar.hu weboldalon és az áruházakban tekinthető meg.

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze. 1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 25 db hűségpont beragasztásával.

A hűségpontok készpénzre nem válthatók, és csak ezen akcióban használhatóak fel. A hűségakcióban
résztvevő Zwilling termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresse a termékek mellett! A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. Javasoljuk, hogy hűségpontjaikat folyamatosan váltsák be, és ne halasszák az akció végére az összes termék megvásárlását!

A hűségakció nem érvényes a SPAR Express és DESPAR üzletekben.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról