Az Ellehammer

Ismerje meg az Ellehammer márkát!

Az Ellehammer márka skandináv öröksége termékein is tökéletesen tetten érhető. Dánia, Norvégia vagy éppen Svédország - itt élnek a világ talán legboldogabb, kiegyensúlyozottabb emberei, az életszínvonal és a deisgn tradíciói hagyományosan erősek, a mai napig meghatározók. Az Ellehammer utazási termékeinek kialakításakor a modern városi utazót tartotta szem előtt azzal a céllal, hogy minél több innovatív megoldással, praktikus funkciókkal és stílusos megjelenéssel szolgálja ki az igényeit.

A márka szülőatyja Jacob Christian Hansen Ellehammer (1871-1946) képzett órásmester, valamint feltaláló volt, és az utókor számára főként azért ismert, mert egyike volt azoknak, akik elsőként terveztek és építettek repülő szerkezeteket. Élete során számos innovatív újdonságot alkotott, többek között 1912-ben kifejlesztett egy zseniális motort, mely elengedhetetlen volt a korai repülőgépek, autók, és az első helikopter gyártásához. A Ellehammer® poggyászmárka tisztelgés az innovatív JCH Ellehammer és a tradicionális dán formatervezés és minőség előtt. Ellehammer „Skandináv Utazási találmányai” máig megmaradtak, mivel kiváló árérték-arányú kollekciókkal, első osztályú szolgáltatásokkal és nagyszerű, innovatív termékekkel kiemelkedő értéket biztosítanak az utazni vágyóknak.

A pontgyűjtő akciónk kínálatában minden olyan Ellehammer táskát és kiegészítőt megtalál, amire modern utazóként csak szüksége lehet az Önt körülvevő világ felfedezéséhez. Könnyített kivitel, bizonyos termékek esetében vízálló kialakítás és kiemelkedő biztonsági funkciók várják, mindez egyedülálló skandináv eleganciával ötvözve.


 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról