• Spar_disney_720x370.jpg

Ajánlatok

Mókás konyhai kaland az egész családnak!

A Disney világa több évtizede elvarázsolja a gyermekeket és a felnőtteket világszerte.

A SPAR „Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album” elnevezésű promóciója 2018. március 01-től április 25-ig tart. (illetve az árukészlet erejéig)

A vásárlók 8 héten keresztül a legismertebb és legnépszerűbb Disney hősök (Mickey egér és barátai, a Disney hercegnők,  valamint Micimackó, Maugli, Szenilla, illetve a Szörny Egyetem, a Verdák, a L’ecsó és a Hihetetlen Család különleges szereplői) matricáit rendezhetik albumba és kártyákat is gyűjthetnek a családi kártyacsatákhoz.

A sokszínű album a Disney figurák inspirálta recepteket tartalmaz, 5 kategóriában: reggelik, nassolnivalók, főételek, desszertek és italok. Például Aranyhajhoz illően a hercegnőfonat nevű sütemény, míg a L’ecsóval kapcsolatosan a lecsós pizza, a Jégvarázshoz kapcsolódóan pedig a málnás tejturmix.

Az album szenzációs áron 899 Ft-ért megvásárolható a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban, de április 12-től, 450 SuperShop pont* beváltásával is megszerezheti.

Vásárlás után, minden elköltött 4 000 Ft után 1 db ingyenes, piros színű matricacsomagot adunk ajándékba a pénztárnál.

Minden matricacsomag 4 db matricát, és 2 db játékkártyát tartalmaz. Összesen 144 matrica illeszthető az albumba, illetve összesen 88 különböző kártya gyűjthető össze.

A szokásokhoz híven most is vásárolható kék színű matricacsomag, 99 Ft-os áron, hogy gyorsabban teljen be az album.

A részvételi szabályzatot ide kattintva tudja megtekinteni.

*A gyűjtőalbum 450 SuperShop pontért 2018. április 12-25 között, illetve az árukészlet erejéig vásárolható meg. A SuperShop pontok több kártyáról nem vonhatóak össze a beváltás során.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról