Hűségakció

A pontgyűjtés menete

  1. Vásároljon 2019. február 14. és 2019. április 14. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR Partner vagy SPAR Market áruházban!

  2. Minden elköltött 1000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthet.

  3. Gyűjtsön össze egy pontgyűjtő füzetben 20 db hűségpontot és megvásárolhatja a 13 féle Disney termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

  4. Vásárláshoz adja le a szükséges 20 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

  5. A hűségpontok gyűjtése 2019. február 14-től 2019. április 14-ig tart. A hűségpontok beváltása 2019. február 14-től 2019. április 20-ig, illetve az árukészlet erejéig tart.

  6. Az akcióban szereplő Steppelt ágytakaró kizárólag az INTERSPAR üzletekben elérhető.
    Az INTERSPAR áruházak listája a www.spar.hu weboldalon és az áruházakban tekinthető meg.

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze. 1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 20 db hűségpont beragasztásával. A hűségpontok készpénzre nem válthatók, és csak ezen akcióban használhatóak fel.

A hűségakcióban résztvevő Disney termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresse a termékek mellett! A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. Javasoljuk, hogy hűségpontjaikat folyamatosan váltsák be, és ne halasszák az akció végére az összes termék megvásárlását! A hűségakció nem érvényes a SPAR Express és DESPAR üzletekben.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról