x

Zöldbundás fehérpecsenye, ahogy Rácz Jenő szereti

Elkészítési idő
40
perc
Elkészítési idő

Összetevők

  • 1 negyedkilós Regnum fehérpecsenye steak Rácz Jenő wasabis majonézszószával
  • 200 g SPAR vaj
  • 50 g SPAR búzafinomliszt
  • 200 g pankó zsemlemorzsa
  • 1 egész szerecsendió (1 g reszelt belőle)
  • 1 dl tej

Elkészítés

A rántott húshoz mindenkinek megvannak a maga praktikái. De vajon hogyan készíti egy mesterszakács? Rácz Jenő nem aprózza el a dolgokat, a panírba petrezselymet aprít, húsnak pedig egy kiváló minőségű REGNUM fehérpecsenyét választ... Nézzétek meg a videót, hogy megtudjátok, hogyan lesz ebből rántott hús!

01

Összeturmixoljuk a petrezselymet a pankómorzsával, a tojást a tejjel felverjük, sózzuk és szerecsendiót adunk hozzá. 

02

A pecsenyét megfelezzük, majd fóliával lefedjük, hogy könnyebben tudjuk félcentisre kiklopfolni. 

03

A húst lisztbe, a tejes tojásba, majd a zöld morzsába forgatjuk, és a vajban kisütjük.

04

Friss petrezselyemmel szórva tálaljuk.

megosztás