sült kolbász

Sült kolbász lilahagymás almával

Elkészítési idő
45
perc
Elkészítési idő

Összetevők

  • 8 szál Regnum sütni való kolbász
  • 4 db zsályalevél
  • 1 evőkanál zsír
  • 4 db alma
  • 3 fej lilahagyma
  • 1 csipet
  • 1 csipet tört bors vagy borskeverék

Elkészítés

01

Egy nagyobb serpenyőben süssük pirosra a kolbászokat kevés zsiradékon. A kolbászok mellé dobjunk pár levél friss zsályát, ettől ízesebb lesz. Ha nincs zsályalevelünk, használhatunk kakukkfüvet vagy rozmaringot is.

02

Az almákat mossuk meg, vágjuk négybe, távolítsuk el a magházat. Az almákat vágjuk további cikkekre.

03

A lilahagymát tisztítsuk meg és szintén vágjuk cikkekre.

04

A visszamaradt kolbászzsíron 2-3 perc alatt süssük meg az almás hagymát. Sózzuk, tört borssal ízesítsük.

megosztás