x

Rácz Jenő hátszínt süt!

Elkészítési idő
20
perc
Elkészítési idő

Összetevők

  • 2 szelet Regnum hátszín steak Rácz Jenő szilvás BBQ szószával
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek. SPAR vaj
  • 1 csokor friss kakukkfű
  • olívaolaj
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés

A hátszín sokunk kedvenc húsa, hiszen egy gyönyörű, zsenge REGNUM marhahátszín pillanatok alatt átsül, és az íze is varázslatos lesz. De hogyan hozzuk ki belőle a maximumot? Jenő séf szívesen bevezet ennek rejtelmeibe is:

01

Az olajjal meglocsolt steaket tűzforró serpenyőben megpirítjuk, majd mellé kanalazzuk a vajat, a fokhagymagerezdet és a kakukkfüvet pedig mellédobjuk. 

02

Mikor a vaj szépen megolvadt, a serpenyő tartalmát átrakjuk egy tűzálló edénybe, majd 2 percre a 150 fokra előmelegített sütőbe dobjuk. 

03

A sütés után 5 percig pihentetjük egy hideg tányéron, percenként forgatva a húst. Mehet is hozzá a szilvás BBQ szósz!

 

megosztás