123

Rácz Jenő chilis hamburgere

Elkészítési idő
40
perc
Elkészítési idő

Összetevők

  • 1 db SPAR REGNUM chilis marha hamburger húspogácsa Rácz Jenő smokey mézes-mustáros szószával
  • 1 db hamburgerzsemle
  • 1 evőkanál SPAR vaj
  • 2 db SPAR szegfűszeg
  • 300 ml vörösborecet
  • 1 db csillagánizs
  • 2 g borókabogyó
  • 1 db zöld kardamom
  • 4 g koriandermag
  • 190 g cukor
  • 2 g kakukkfű friss
  • 300 g cékla friss
  • 1 db paradicsom
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 fej szívsaláta
  • 1 liter víz
  • 4 g

Elkészítés

Mi kell egy tökéletes hamburgerhez? Hogyan hozhatod ki a legtöbbet a pikáns ízekből? Jenő séf mesterfogásait követve és a minőségi Regnum chilis húspogácsát használva bármikor támad kedved egy jó hamburgerhez, biztos fantasztikusat fogsz alkotni, hiszen hozzácsomagolva megtalálod a chilis hamburger ízvilágához passzoló, Rácz Jenővel közösen fejlesztett smokey mézes-mustáros szószt is!

01

Egy lábosban savanyítólének feltesszük főni a fűszereket, a cukrot és az ecetet, majd hozzáadjuk a negyedelt hagymát és a megtisztított, felszeletelt céklát, és 15 percig főzzük. 

02

Eközben olívaolajjal meglocsoljuk a húspogácsákat, majd a forró serpenyőben elkezdjük sütni, később mellédobjuk a megvajazott zsömléket is. 

03

Miközben a húsunk sül, felkarikázzuk a lilahagymát és salátaleveleket válogatunk le a hamburger díszítéséhez, majd ha minden megsül és megfőtt, összeállítjuk a szendvicset. 

Ne felejtsük el a húst megkenni az ínycsiklandó smokey mézes-mustáros szósszal!

megosztás