Rendelj friss húsárut is a SPAR online shopjából!

További engedélyek szükségesek

Prémium minőség üzleteinkből az asztalodra!

Online intézed a nagybevásárlást, de a húsokat továbbra is inkább személyesen választod ki? Vagy talán egy rossz tapasztalat miatt intézed húsügyeidet továbbra is magad?

Megspórolunk neked egy felesleges kört!

A SPAR Online shop flottáját úgy alakítottuk ki, hogy minden terméket épp olyan kiváló minőségben vehess át otthonodban, mintha csak üzleteink polcáról válogatnál. Nem képeznek kivételt ezalól hústermékeink sem, melyeket speciális kialakítású autóinkban, folyamatosan hűtve szállítunk ki, biztosítva az egyedülálló minőséget és frissességet.

Rendelj pár kattintással!

Kiválasztjuk a legjavát!

Villámgyorsan eljuttatjuk hozzád, tökéletesen hűtve!

Garantáltan jó minőséget vehetsz át!

Legfrissebb ajánlataink, Neked! 

A frissesség garanciája - SPAR Húsüzem és Oktatóközpont

A hazai élelmiszerkereskedelmi láncok között elsőként, és azóta is egyedüliként 2004 végétől működtetjük saját húsüzemünket a bicskei központ területén. A kiváló minőségű friss hús és a SPAR neve a húsfeldolgozó üzem működése révén összefonódott, amelynek alapja indulása óta a szigorú ellenőrzés és a kifogástalan szállítói háttér. Olyan hazai beszállítókkal dolgozunk együtt, akik nemcsak az alapanyag minőségében, hanem a nyomonkövethetőségben, szállítási színvonalban is maximálisan meg tudnak felelni a a legszigorúbb követelményeknek.