




További engedélyek szükségesek
Kedves Látogatónk! A jelenlegi oldal beágyazott YouTube videót tartalmaz, megjelenítése azonban a cookie beállításaid alapján nem lehetséges. Amennyiben meg szeretnéd tekinteni a kérdéses tartalmat, kérjük engedélyezd a szükséges YouTube cookie-kat a beállításaidban!
Bővebben a SPAR.hu cookie kezeléséről
3 dolog, amit rosszul tudtál a borról
Egy vérbeli borkedvelő számára csak a testes bor lehet az igazi? Tokajon persze, hogy édes bor készül? A palack alján lévő mélyedésnek mi köze a minőséghez? Vörös Borisz megtudja az igazat az első 3 örökzöld bölcsességről, ebben dr. Sárdy Diána borszakértő lesz a segítségére.



További engedélyek szükségesek
Kedves Látogatónk! A jelenlegi oldal beágyazott YouTube videót tartalmaz, megjelenítése azonban a cookie beállításaid alapján nem lehetséges. Amennyiben meg szeretnéd tekinteni a kérdéses tartalmat, kérjük engedélyezd a szükséges YouTube cookie-kat a beállításaidban!
Bővebben a SPAR.hu cookie kezeléséről
Boros tévhitek II. felvonás
Vörös Borisz megfejti a „kúvé” eredetét - ez végülis átverés vagy sem? Mi a szitu a roséval, ez is házasított bor vajon? Naná, hogy Borisz a dugós borokra esküszik! Vajon igazat ad neki dr. Sárdy Diána borszakértő? A hobbiborkedvelő tételei újabb cáfolatot nyernek!



További engedélyek szükségesek
Kedves Látogatónk! A jelenlegi oldal beágyazott YouTube videót tartalmaz, megjelenítése azonban a cookie beállításaid alapján nem lehetséges. Amennyiben meg szeretnéd tekinteni a kérdéses tartalmat, kérjük engedélyezd a szükséges YouTube cookie-kat a beállításaidban!
Bővebben a SPAR.hu cookie kezeléséről
Bevetésen a feketeöves borfogyasztó
Milyen palackot, milyen ételhez, milyen névvel válaszzunk? Van, akinek az ereiben is bikavér folyik, de sokaknak kell egy kis segítség, ha a megfelelő bor megtalálásáról van szó. Vajon Borisz mi alapján választ a vacsorához?



További engedélyek szükségesek
Kedves Látogatónk! A jelenlegi oldal beágyazott YouTube videót tartalmaz, megjelenítése azonban a cookie beállításaid alapján nem lehetséges. Amennyiben meg szeretnéd tekinteni a kérdéses tartalmat, kérjük engedélyezd a szükséges YouTube cookie-kat a beállításaidban!
Bővebben a SPAR.hu cookie kezeléséről
"Edd meg, amit főztél!" - Vacsora borral, helyesen
A bor élvezetét nagyban fokozza, ha megfelelően fogyasztod. Megfelelő hőmérséklet, dekantálás, tárolás, szervírozás, kóstolás – vajon te is úgy csinálod, ahogyan Vörös Borisz? Hiába nagy borismerő valaki, most is jól jön a szakértői útmutatás dr. Sárdy Diánától!