További engedélyek szükségesek

3 dolog, amit rosszul tudtál a borról

Egy vérbeli borkedvelő számára csak a testes bor lehet az igazi? Tokajon persze, hogy édes bor készül? A palack alján lévő mélyedésnek mi köze a minőséghez? Vörös Borisz megtudja az igazat az első 3 örökzöld bölcsességről, ebben dr. Sárdy Diána borszakértő lesz a segítségére.

További engedélyek szükségesek

Boros tévhitek II. felvonás

Vörös Borisz megfejti a „kúvé” eredetét - ez végülis átverés vagy sem? Mi a szitu a roséval, ez is házasított bor vajon? Naná, hogy Borisz a dugós borokra esküszik! Vajon igazat ad neki dr. Sárdy Diána borszakértő? A hobbiborkedvelő tételei újabb cáfolatot nyernek!

borplacc
borplacc
További engedélyek szükségesek

Bevetésen a feketeöves borfogyasztó

Milyen palackot, milyen ételhez, milyen névvel válaszzunk? Van, akinek az ereiben is bikavér folyik, de sokaknak kell egy kis segítség, ha a megfelelő bor megtalálásáról van szó. Vajon Borisz mi alapján választ a vacsorához?

borplacc
borplacc
További engedélyek szükségesek

"Edd meg, amit főztél!" - Vacsora borral, helyesen

A bor élvezetét nagyban fokozza, ha megfelelően fogyasztod. Megfelelő hőmérséklet, dekantálás, tárolás, szervírozás, kóstolás – vajon te is úgy csinálod, ahogyan Vörös Borisz? Hiába nagy borismerő valaki, most is jól jön a szakértői útmutatás dr. Sárdy Diánától!