A SPAR Beszállítói Akadémiát azért hoztuk létre, hogy segítsük a kisvállalkozói körbe tartozó beszállítóinkat pontos és naprakész információkhoz jutni a SPAR belső működésével és beszállítási feltételeivel kapcsolatban.

A Hungaricool by SPAR és a Régiók Kincsei programjaink elindításakor azonban egyértelművé vált, hogy a SPAR Beszállítói Akadémia jóval többet is képes nyújtani a szűken értelmezhető logisztikai ismereteknél. Olyan szakterületek ismereteinek hiányát és igényét azonosítottuk a vállalkozók részéről, melyek mélyebb megismerése hosszútávon is segíti a hazai kisvállalkozásokat abban, hogy folyamatosan magas minőségben szállítsanak be a SPAR hálózatába és saját márkáikat is hatékonyan építsék. Éppen ezért marketing, pénzügyi, jogi, minőségbiztosítási és beszerzési témákban is tartunk számukra előadásokat.

A mentorálási módszerünk is folyamatosan fejlődik. A SPAR Magyarországgal kapcsolatba kerülő cégeket élelmiszerbiztonsági szempontok alapján értékeljük, valamint minőségügyi audit rendszerünkkel előszűrjük, majd személyesen üzemlátogatást végzünk. Ha szükséges, akkor minőségügyi mentorálást is adunk a SPAR Beszállítói Akadémia részeként. Mindezek mellett pedig a SPAR Magyarország kisvállalkozói programokért felelős beszerzési csapata napi szinten segíti a cégeket a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.

Töltsd le te is!