
Koktélreceptek

Rosalia
Hozzávalók:
- 1 dl Hungaria Extra Dry Rosé pezsgő
- 3 cl gin
- 3 cl Rosato vermut
- 2 cl pink grapefruitlé
- 1 cl friss limelé
- 1,5 cl cukorszirup
- jég
Shakerbe töltjük az italokat, alaposan összerázzuk, majd miután átszűrtük a jéggel teli pohárba, hozzátöltjük a pezsgőt és összekeverjük. Pink grapefruit szelettel díszítjük.

Absolut Bloody Mary
Hozzávalók:
- 45 ml Absolut Vodka
- 150 ml paradicsomlé
- 4 csepp csípőspaprika-szósz
- 10 ml Worcestershire szósz
- 10 ml citromlé
- 1 csipet őrölt bors
- 1 csipet fokhagyma só
- 1 szelet citrom
- 1 szál angolzeller
- jég
Töltsd meg a poharad jégkockákkal, töltsd bele a hozzávalókat, keverd meg és díszítsd a citromszelettel és a zellerszárral.